Green planet astronauts omdöme

Green planet astronauts omdöme

Inlägget är i ett betalt samarbete med Green planet astronauts

Vår son är hela nio månader nu och det innebär att han har börjat äta mer och mer ”vanlig” mat. Vi är så noga med att ge vår son bra, nyttig och god mat som ger så lite avtryck som möjligt på miljön. Det är så viuktigt för oss och vi har det alltid i bakhuvudet. Vi försöker att ge Leonard så mycket växtabaserad mat som möjligt. Jag tror att det ör viktigt att introducera det i tidig ålder. 🍈🥒🥑 Vi har nu testat det nya fantastiska vrumärket ” Green Planet Astronauts ” som jag vill rekommendera till er. Deras fantastiska måltider för barn är 100% ekologiska och växtbaserade utan tillsatt socker. Så bra tycker vi mammor och barn. 

Kan vi hjälpas åt att föda upp en planetvänlig generation genom att vänja barnen vid hälsosamma växtbaserade smaker? Jag är med och jag hoppas att du också är det.   

Green planet astronauts rabattkod

Med min kod EMMA-JENNIE10 får du 10% på allt. På hela köpet. 
Passa på att testa deras underbara produkter. Jag tror att du kommer älska dem lika mycket som vi gör.
Shoppa här (klick) 

Rymdpost med ekologisk mat

I sortimentet hos Green planet astronauts hittar du bland annat: 

  • Ekologiska puréer med mycket grönsaker. Dessa passar så bra när du ska introducera fast föda för till ditt barn.
  • Havrebites som är goda och nyttiga.
  • Havresmoothies i klämmis förpackning med frukt och bär. Mättande ekologiska smoothis som är så nyttiga.
  • Ekologiska havrebars – Det perfekta mellanmålet

Med hjälp av tjänsten ” Green planet astronauts rymdpost ” kan du skräddarsy din egna matbox till ditt barn. Denna box kommer underlätta din vardag något enormt. Du kan välja att fylla boxen med dina favoriter i en fin och spännande box. Alla förpackningar är återvunna. Rymdposten levereras med ditt /barnets namn på. I boxen finns även spännande pyssel för barnet. Boxen levereras till din dörr. Det kan inte bli så mycket smidigare än så 🙂

Jag kan varmt rekomendera Green planet astronauts då dem erbjuder ett fantastiskt sortiment av mat med ett så fint miljötänk. Shoppa med min Green planet astronauts rabattkod så får du 10% rabatt på allt. På ett helt köp.

Hur fina är inte boxarna? Rymdposten kommer alltså i dennaGreen planet astronauts omdömeLeonard älskar alla fina färger och givetvis all mat.Green planet astronauts omdömeBitsen måste vi vänta några månader meddå de lämpar sig till barn från 1+ årGreen planet astronauts omdöme Perfekta att ha med på språng
Hoppas ni gillade detta Green planet astronauts omdöme – inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *