Leonards första bud

Efter Leonards lilla nap tidigare idag knackade det på dörren och in kommer det två supergulliga tjejer och lämnar ett bud till oss. Budet kom ifrån bästa barnbutiken ”Bonti” och detta var alltså Leonards första bud. Vi båda blev så glada, ja kika bara på bilderna här nedan. Med budet kom så fina saker och inte mins en inbjudan till deras exklusiva inbjudningsfest på NK nästa vecka. Åh vad jag ser fram emot detta! Familjen älskar Bonti, dem har verkligen allt. Vi har köpt så mycket där och vi har varit så nöjda. Ska bli så roligt att se Bontis nya butik på NK.

Under kvällen har jag varit på förhandsvisningen av (den ännu inte släppta) filmen ”Jurassic World Dominion”. Min plus en kvällen till ära var Leonards gudfar, Richard. Filmen hölls på SF i Mall of Scandinavia. Det var så mysigt att få lite tid tillsammans med min fina vän. Filmen var bra, enligt mina förväntningar. Lite seg då och då, men absolut sevärd! Tipset jag kan ge är att se de föregående filmerna i närtid, innan du ser denna som är den sista filmen.

Nu ska jag sova, jag är så trött efter dagen!
Ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *