Bloggflöde

Gretas Haymarket Frukost

Idag startade jag min dag på Gretas Haymarket med en härlig frukost tillsammans med Sara. Jag och Sara har känt varandra i åtta år, helt galet när jag tänker efter. För ett par år sedan flyttade hon till Skåne där hon bor idag. Men nu är hon här på besök och då måste man ju utnyttja det. Vi träffades ju faktiskt förra helgen också då jag nere i Malmö och fler såna här träffar lär det ju bli framöver. Ni vet ju hur ofta jag är i Skåne numera hehe 🙂

Hur som helst så var det så mysigt att ses, prata ikapp och äta en god frukost. Jag älskar Haymarket och speciellt Gretas. Detta café är bara så mysigt, fint och trevligt. Man får verkligen så fin service där. Kan varmt rekommendera både Gretas och Pauls som båda ligger inne i Haymarket.

  Prickig blus här (klick) adlink 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *