Bloggflöde

iDeal of Sweden REA – emmajennie15

Inlägget innehåller reklam för iDeal of Sweden REA 

Hej fina och underbara ni <3
Idag lyser solen ÄNTLIGEN här i Stockholm och det ska jag såklart utnyttja till max. Jag ska bara dricka upp mitt morgonkaffe så ska jag sen ge mig ut på en promenad i solen. Senare i eftermiddag ska jag få kramas med två underbara vänner. Gud vad jag har längtat efter dessa godingar. Planerna är nog fika och att snacka ikapp. Precis det jag behöver en söndag 🙂 Vad har ni för planer idag gullisar?

Jag vill i detta inlägg passa på att tipsa er om att jag har ett samarbete tillsammans med iDeal of Sweden och en pågående rea. Eller ja rea och rea, men med min rabattkod så blir det ju rea.

iDeal of Sweden rea = EMMAJENNIE15 är koden som ger er 15% rabatt på hela sortimentet.

Ni utnyttjar rabatten genom att handla här (klick) Dessa fina skal varvar jag mellan just nu. Jag har klickat hem hela deras nya kollektion, men den har inte kommit än. Är så taggad på den.

Shoppa satin kollektion här (klick) 

Ha en underbar dag nu <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *