Bloggflöde

Grön Faux fur – Bubbleroom

Den perfekta höstjackan är helt klart pälsjackan i (faux fur)! Jag älskar min nya som jag klickade hem från Bubbleroom förra veckan. Färgen är perfekt, så fin grön nyans. Älskar det gosiga materielet, perfekt jacka att ha innan vintern slår till. Ni hittar jackan här (klick) – Jag bär storleken 36/38

Min lördag har varit supermysig. Steg upp tidigt då jag ville ha en morgon och förmiddag hemma i lugn och ro innan jag kickade igång dagen. Eftersom jag hade flyttstädning i min gamla l’ägenhet var jag tvungen att vara där för att checka av läget och för att ta en sista koll innan jag lämnar in nycklarna på måndag. Idag kändes det sorgligt att lämna Djurgårdsstaden, jag blir sååå himla fäst vid platser och avsked är alltid jobbiga för mig. Men lägenheten jag har nu skulle jag inte vilja byta mot något <3 Efter detta åkte vi till Mio för att shoppa lite nytt till lägenheten. Det är fortfarande en hel del som fattas som nya lampor, tavlor och lite textilier. Men har känt noll inspiration för inredning ett tag nu så jag hoppas att det kommer tillbaka.

Nu väntar jag på min beställning på Wolt sedan ska jag hoppa in i duschen för att fixa mig för kvällen 😀

Visst är den fiiin?? Jag älskar somsagt färgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *