Bloggflöde

Att försöka lyssna till sin egen kropp

Jag skulle ha varit på Restaurang ART i vasastan nu för middag och fest.. MEN kroppen sa återigen NEJ och jag fick bestämt säga ifrån mig alla kvällens planer 🙁 Det var som att jag gick in i ett tungt moln av huvudvärk och yrsel tidigare idag. Trots vila i ett par timmar så blev det inte bättre. Har helt enkelt haft för mycket på mina axlar ett tag och det var väl nu kroppen svarade på det. Hur som helst kommer kväll bli mysigt ändå. Jag hängde undan klackarna och partyklänningen och plockade istället fram min mysiga kimono och tofflor. Man kan inte göra mer än vad man orkar. Ska ladda inför morgondagens event med en massa gott framför tv, inte så omysigt det heller <3
Hoppas ni får en mysig fredag och en helg full av roligheter!

Hela outfiten kommer från Bubbleroom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *