Bloggflöde

Ha världens finaste tisdag

Hej älsklingar!
Vad tycker ni om vintertid egentligen? Är det inte ganska deppigt att våra eftermiddagar är kolsvarta och morgnarna en gnutta ljusare? Jag är helt klart för att ta bort detta med sommar och vintertid. Vad är egentligen dagens syfte med det? Hur som helst så får jag, som är borta kontorstider inte se dagens ljus. Ganska sorgligt egentligen. Men men, det är helt enkelt som det är 🙂

Nu har jag hoppat i dagens kläder, fixat håret och sminkat mig 🙂 Katten vägrar lämna mig i fred och det betyder att allt är i sin ordning.
I veckan kommer ni få grymma rabattkoder av mig. Bland annat på smyckena nedan ifrån bästa Safira. Som jag älskar deras smycken. Lyxiga, fina och bra pris. Exakt så som det ska vara.

Ha nu en underbar tisdag kära ni <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *