Bloggflöde

Har fyllt kylen med kylande bubbel

Detta inlägg är ett betalt samarbete med Matsmart

Hej bästa ni!
I detta inlägg ska ni få ett hett sommartips av lilla mig. Det är ju tropisk hetta nu, men jag klagar inte. Det är ju helt fantastiskt på alla sätt. Kanske inte när man ska sova, men då kan man alltid ta hjälp av en fläkt och / eller AC. Äntligen sommar!
Häromdagen gjorde jag en STOR beställning från Matsmart som ni vet att jag älskar. Har tipsat om dem förut, men det tåls att påminna er om denna fantastiska butik på nätet igen. I min senaste beställning la jag fokus på drickbart eftersom att man hela tiden behöver få i sig vätska. Under min graviditet har jag verkligen haft cravings på kolsyrat så det har ju gått åt en del.
Jag klickade hem Loka, Ramlösa, drycker från Norr och lite iste. Jag är så lycklig nu. Matsmart har pangpriser på hela flak och min beställning slutade i 7 stycken flak med diverse drycker.
Tänk att man kan bli så lycklig för detta.

Gör som jag och handla på matsmart. Grymt för både dig, plånboken och vår moder jord. Win win skulle jag säga.

JUST NU får du ett flak med 24 pack Loka för endast 119 kr. Det är helt sjukt bra. Ett erbjudande man bara inte kan hoppa över.

Shoppa på Matsmart här (klick) <–

Helt klart favoriter 🙂 Älskar att Matsmart säljer så många av mina favoritvarumärken.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *