Bloggflöde

Landet nästa vecka

Hej underbaraste 🙂
I morse klockan 08 vaknade jag av ett sån fruktansvärd kramp i vänstra vaden. Det gjorde så ont att jag bara skrek rakt ut. Stackars Livia att vakna på det sättet haha… Men fasen vilken smärta! Den varade inte länge som tur var.. Det är mycket märkligt som händer med kroppen när man är gravid, saker jag ens inte hade en susning om.
Igår var i alla fall denna gravida kvinnan ute på stan med vänner. Jag mötte upp rille på Odenplan, senare kom Carro och anslöt. Vi hade en sån mysig kväll tillsammans. Mat, fika och en massa gos. Vilka underbara vänner jag har och jag känner sån tacksamhet för det.

Idag ska jag bara ha en heldag hemma. Jag ska jobba ikapp, slutföra projekt och skicka lite fakturor. Nästa vecka flyttar jag och älsklingen ut till landet och då ska jag bara vara leeedig <3 Givetvis kommer bloggen och Instagram att uppdateras. Men jobbet lägger jag på hyllan den veckan. Jag ser så mycket fram emot skärgården, sena sommarkvällar, bada och en massa grillad mat.

Ha nu en underbar dag. Nu ska jag jobba på innan det blir lunch <3

2 thoughts on “Landet nästa vecka

  1. Hej, kramp i vaden på natten kan tyda på att du behöver lite extra magnesium. Testa att smörja in vaderna med magnesiumolja på kvällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *