Bloggflöde

Hej helg

Hej bloggen <3
Vilken lat lördag jag har haft, precis så som jag behövde det. Min flickvän har lagat scones och tagit hand om mig på alla sätt. Känner mig så bortskämd med henne. Min fredag var också helt underbar. Vi fick in en ny kund till vår byrå, mamma kom och hälsade på, vi kollade på gamla foton och hade det så mysigt. Efter att mamma åkt vidare till min syster som fyllde år igår beställde vi hem sushi, la ansiktsmasker, fixade håret och låg på soffan och kollade film.

Nu ska jag svara på lite mail och sedan ska jag börja fixa mig. Min syster har hennes 30-årsfest ikväll och jag är så taggad på att fira den tillsammans med henne och hennes alla vänner. Så så kul. Dock får jag se till att inte dricka för mycket då jag ska åka tiiiidigt till Skåne i morgon.

så så så mysigt.

Mamma, min storasyster och lilla lilla jagmamma skämmer alltid bort Sasha med leksaker och mat när hon kommer och hälsar på

Jag och min storasyster. Jag minns verkligen när detta fotot togs. Min syster, hennes tjej och deras hund kom förbi en snabbis. hur gullig är han inte??

  Pandan och alpackan HON lockade hela mitt hår…. Alltså.. Hon kan allt. Hon slutar aldrig att överraska mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *