Bloggflöde

En eftermiddag på söder

Hej raringar <3
Igår spenderade jag hela eftermiddagen och kvällen på söder och söder om söder (som man säger här i Stockholm hehe). Vi strosade runt på Medis, längs med Götgatsbacken och pausade för en väldigt sen lunch i Söderhallarna. Vi besökte också butiken “Kristall rummet” där jag fick såna fina stenar av hjärtat. Jag har alltid älskat och varit så intresserad av stenar och kristaller. Dessa kommer jag för alltid att bära med och ha framme i min lägenhet 🙂
Efter detta blev jag bjuden på världens mysigaste middag. Alltså så mysigt. Jag hade verkligen årets bästa dag igår. Efter middagen fick vi besök hemma och då blev det selfies, vin och klädprovning.

Rose Quartz kristall Stockholms äldsta bokaffär <3 Så så charmigt

  Söders saluhall

 <3 så mycket kärlek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *