Bloggflöde

Hej Malmö

Alltså idag är jag så glad. Jag älskar Skåne. Det är så vackert och mysigt här nere och jag trivs så bra. Speciellt i Malmö. Därför bestämde jag mig för att boka in oss på Elite hotel Savoy under ett par dagar. Ska bli himla mysigt att fira både L’s födelsedag och alla hjärtans dag här. Rummet är MAGISKT och det finns bara ett sådant rum på hela hotellet. Jag är kär. Jag vill flytta in här. Servicen är på topp, dem har till och med hjälpt till att fota (så himla pinsamt, men vad gör man inte när man är ensam?). L är på universitet än och det är verkligen bara hon som fattas här. Ikväll ska vi dricka vin, ta hand om varandra, mysa och iväg och käka middag. Jag har bokat bord på en GRYM restaurang här. Men mer om det senare. Nu ska jag fixa det sista innan hon kommer. Åhhh <3 Så länge får ni se bilder ifrån dagen.

Innan en välbehövlig dusch på hotellet

På jakt efter vinglas… Ganska bra att hotellet sitter ihop med en bar

Sist jag var i Malmö bodde jag på detta fina hotell. Har ju varit här såååå mycket och jag älskar somsagt denna stad.  alltså?? <3 Hur fint?

Just i denna sekund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *