Bloggflöde

Framme i Skåne.

Hej kära ni <3
Sandra sov hos mig inatt så direkt när vi vaknade så vi slängde på oss på kläderna och gjorde oss i  ordning. Vi satte oss i bilen redan vid 09 och det var då vi startade resan mot Skåne och Lund. Blev ett stopp på vägen hos sandras kärlek och ett par kaffe-pauser men annars har vi bara brassat på. Resan har gått så bra och Sandra är en sån bra bilförare. Jag har ju saknat min flickvän så och jag ville verkligen bara vara framme. Det tog ca 6 timmar på vägarna innan jag fick pussa på henne. Nu är vi i alla fall här och kvällen i Lund har varit så mysigt. Vi har traskat lite på stan, promenerat runt och käkat middag på Pinchos. Min flickvän fyller ju år i morgon så vi har firat lite “Pre birthday”. I morgon åker vi till Malmö för jag har bokat hotell för oss två torsdag.-lördag. Som jag längtar. Jag har verkligen världens finaste helg framför mig.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *