Helgen som gått

Hej underbara ni!
Måndag igen och en ny vecka är igång. Denna vecka har jag SÅ mycket så jag har försökt ladda upp med energi under helgen, men det är ju lättare sagt än gjort när man både är gravid och har en liten tvååring. Dock har helgen varit SÅ bra och Leonard har haft superkul. Som jag tidigare nämnde tog vi bilen i lördags morse och åkte ut till Barkarby och Ikea. Här blev det shopping hela dagen. Jag tror att Leonard såg Ikea som ett litet lekland faktiskt. Pojken är ju så lugn, men här gick han loss.
I lördagskväll såg vi fram emot Mello, men jag tror att vi klarade av att se 40 minuter innan vi gick över till att kolla på Beck. Jag vet helt ärligt inte vad som hänt med Mello, men jag klarar inte av att se det längre…

Igår hade vi en heldag här hemma på ön. Vi städade så mycket, rensade ur en massa gammalt bråte som vi sparat. Jag tror Livia gick iväg till sorteringen med 6 proppfulla kassar och några kartonger. Livet känns så mycket lättare efter att man rensat ut hehe. Jag är ju en samlare av RANG så jag vet att jag är boven till mycket onödigt här hemma. Men efter att jag rensat mår jag så bra. Vi hann också med att storhandla igår och det är ändå en mysig syssla. Det är roligt att handla och att planera in måltider för veckan.

Hoppas ni får en fin start på veckan fina ni. Kram

Med stadiga steg mot Ikea (och ja, jag måste tvätta min bil…) Vi lyckades fylla en vagn och lite till.. Leonard blev så kär i denna apa så den fick givetvis följa med hem Livia somnar alltid i bilen… Vart vi än ska.  Roligt att handla tycker Leonard Idag är lilleman hemma med mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *