vad behövs inför amning?

vad behövs inför amning?

Inlägget är i ett betalt samarbete med Jollyroom 

Hej underbara ni <3 I detta inlägg ska vi prata lite om amning och vad man kan tänkas behövas inför denna mysiga stund med bebis. Med mitt första barn var det verkligen tufft med amningen. Det var svårt, krångligt och så dränerande för mig. Jag hade SÅ mycket mjölk och det är jag tacksam för. Jag hade därför min Medela bröstpump nära till hands hela tiden. Efter att vi fick tipset om att testa ”amningsnapp” gick det mycket bättre och jag ammade Leonard till och från i några månader. Dock var det bara någon ”slurk” här och var då jag inte visste hur mätt han blev. Jag pumpade mycket och sedan kompletterade vi med ersättning.

vad behövs inför amning?

Satsa på en BRA bröstpump. Jag tycker att Medela har de absolut bästa och vi har en elektrisk bröstpump från Medela (klick) sedan innan. Men nu har vi boostat upp med en massa annat man kan tänkas behövas. Jag har fått tipset om att köpa hem detta

  • Medela Purelan (klick) – Denna lanolinkräm bidrar till att återställa hudens balans genom att stärka det naturliga skyddet och lindra såriga, ömma bröstvårtor. Du behöver inte tvätta bort den vid amning då den innehåller en enda ingrediens: 100 % naturligt ultraraffinerat lanolin.
  • Medela Brest shells vårtskydd (klick) – Dessa lindrar ömma bröstvårtor och underlättar läkningen av såriga bröstvårtor som man lätt kan få i början av amningen. Vårtskydden har en mjuk och flexibel baksida som ger ett bra stöd och anpassar sig efter formen på brösten.
  • Medela amningsinlägg (klick) – Dessa är så bra. Jag hade dem med Leonard också. Dessa är ultratunna med en bra uppsugningsförmåga.
  • Medela bröstmjölkspåsar (klick) – Just dessa påsar är perfekta att förvara bröstmjölken i. Antingen kan du ha dem i kylen, frysen eller direkt i skötväskan redo för flaskan.
  • Medela amnings bh (klick) – Dessa två bhar är så mjuka, sköna och med support vilket jag tycker om.

Sedan kan det vara bra att ha någon mysig amningskudde och en gosig tunn muslinfilt. Allt detta hittar ni såklart hos Jollyroom 🙂
Jag hoppas att ni fått lite tips på bra amningsprodukter som man kan tänka sig behövas vare sig du ammar eller enbart väljer att pumpa.

vad behövs inför amning? så otroligt mycket bra och välbehövliga produkter från Medela, från Jollyroom.

vad behövs inför amning? Dessa två amnings bhar är så sköna och andas så bra

bästa, bästa krämen för såriga och spruckna börstvårtor. Alla har tipsat mig om denna mirakelprodukt. Jag ser fram emot att testa denna när det är dags.

Läs mer: Inreda barnrum tillsammans med Jollyroom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *