Hemköp rabattkod

Inlägget innehåller en hemköp rabattkod i samarbete med Hemköp

Jag älskar att handla mat online, speciellt i tider som dessa. Att krypa upp i soffan tillsammans med en kopp thé, handlingslistan och datorn på magen kan ju vara det mysigaste. I alla fall så mycket mysigare än att trängas i en matbutik kl 17 en vardag.
Hur som helst vill jag tipsa er om att  min favorit matbutik, Hemköp erbjuder en online-shopping. Dem erbjuder ett fantastiskt stort sortiment av god mat till grymma priser. Hos dem kan man ta del av köpklara recept och nyttiga erbjudanden. Man kan också skapa sin egen veckomeny och givetvis får du bonus på allt du handlar.
Givetvis har jag ordnat en rabattkod till er. Rabatten aktiveras via länken nedan.

Hemköp rabattkod <- Hämta check här

använd koden: NY250

ger dig 250 kr i rabatt när du handlar hos Hemköp. Gäller via länken ovan.

Hemköp online butik

Hur lyxigt är det inte att man nu för tiden kan beställa mat hem via bästa Hemköp? Det är ju så fantastiskt att man kan ligga i soffan och beställa mat, sitta på bussen eller vara i farten. Det är så smidigt att beställa via hemköp online.  Missa inte min hemköp rabattkod så får du 200 kr när du handlar 🙂

Om du bor i följande städer har du lyxen med hemleverans av dina varor:
– Stockholm
– Uppsala
– Göteborg
– Malmö
– Helsingborg
– Kalmar
– Linköping
– Örebro

Om du inte bor i någon av dessa städer kan du själv enkelt hämta upp din order i butik. Du kan läsa mer om vad som gäller kring det på Hemköps hemsida 🙂

Nu ska jag och sambon lägga vår första beställning. Ser så mycket fram emot all god mat. Och inte minst all tid vi sparar. Lägger hellre så mycket mer tid på att laga en god middag än att svettas i en butik innan man kommer hem med maten.

Se nu till att använda tabattkoden så att du också får hela 250 kr i rabatt på din första order 😀

Hemköp rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *