Jabushe X Elle

Hej älskade ni!
Jag är så himla glad över att jag får vara en av de tjejer som är ansiktet utåt för det underbara svenska hudvårdsmärket Jabushe. Håll utkik på min instagram idag.  Det var verkligen supertrevligt att få träffa både marknadeschefen på varumärket, men också människor från en mediabyrå jag arbetar tillsammans med. Åh vad jag älskar att mingla och snacka jobb i såna här trevliga miljöer.
Eventet hölls på magiska Westmanska Palatset och arrangörerna hade gjort magiskt fint. Det bjöds på grillade megeastora hamburgare, bubbel, vin, collagenshots och mycket annat smarrigt. Med mig hade jag min fina vän Jennie och hennes supergulliga syster. Det var så roligt och en mycket intressant kväll i hudvårdens djungel. Jag har tidigare i samarbete med Jabushe fått hem deras nyheter och har använt dem i cirka två veckor. Superhärlig serie med anti age aktiva ingridienser. Jag är så känslig mot mycket hudvård, men denna serie fungerar utmärkt på mig. Väldigt nöjd och jag märker stor skillnad på min hud och dess spänst.

Nu vill jag i vanlig ordning visa lite bilder från kvällen tillsammans med Elle och Jabushe

Jennie och Jennie Mamman unnade sig ett glas bubbel  Visst andas denna innergård Emma Jennie? Körsbärsblomm och allt <3  Min outfit kvällen till ära. Det var tur jag tog den tjocka kappan för det var lite kyligt Johanna Bladh var en av konferencierna för kvällen. Vilken inspiration!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.