Bloggflöde

Hemkörning av mat stockholm

– Hemkörning av mat stockholm tips –

Hej underbara ni 🙂
Idag gick jag upp tidigt för att få undan så mycket jobb som möjligt. Jag har en lång “to do list” som bara tycks fyllas på och bli längre. Jag han med så mycket under förmiddagen. Sådant tråkigt som fakturering och rapporter. Efter att jag bockat av detta kom bästa Jennie. Vi hade ett par intensiva jobb-timmar tillsammans. Vi är så himla effektiva när vi ses och jobbar tillsammans. Eftersom vi driver business ihop är det ju så mycket roligare att ses i verkligheten och jobba tillsammans 🙂 Vi jobbar med en hel del saker som kommer att lanseras senare i vår. Sedan jobbade vi på med våra befintliga projekt som bara blir större och större. Det känns så kul och jag är så glad över att jag får jobba med Jennie. Vi är inne på vårt tredje år tillsammans.

Men nu ska vi prata om något helt annat, nämligen lyxen med Hemkörning av mat Stockholm. Jag har inte handlat i en fysisk butik på evigheteeeer. Mer än att köpa sådant som tycks ta slut snabbt som mjölk och frukt har jag såklart gjort. Men att handla mat i onlinebutiker är nog det bästa och smidigaste. Speciellt i såna här tider. Undvik om du kan fysiska butiker. Jag tänkte tipsa om bra butiker att handla mat i online. Jag har också fina erbjudanden och rabattkoder på samtliga butiker. Nu ska jag lägga veckans beställning från bästa Hemköp.

Hemkörning av mat Stockholm

Jag vill tipsa er om matföretag som kör mat hem till er. Jag bor i Stockholm och vet dessa företag som kör hem mat till er. Bor ni i andra städer är chansen stor att samma företagen levererar till er också. Matsmart levererar till exempel i hela Sverige <3

Wolt rabattkod <– Ladda ner appen och ange koden EMMAJENNIE75. 75 kr att handla för 
Foodora rabattkod
<– klick.  Via länken får du 80 kr att handla för
Hemköp rabattkod <– Klick. Via länken får du 200 kr att handla mat för
Mat.se rabattkod <– Klick. Via länken får du 200 kr att handla mat för
Matsmart.se rabattkod <– Klick. Via länken får du 10% rabatt på hela

Jag äter helst min middag så här. Nyduschad och pizza i sängen.

Vart handlar ni helst er mat? 🙂

Hemkörning av mat stockholm

Wolt rabattkod

One thought on “Hemkörning av mat stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *