Hitta din Bh storlek online

I samarbete med Hunkemöller
Hej bästa läsare! I detta inlägg ska vi prata om underkläder och hur du enkelt kan beställa hem underkläder hemifrån soffan. Jag älskar att shoppa, men avskyr att shoppa i fysiska butiker. Jag beställer verkligen hem allt numera. Jag tror att jag slutade shoppa i fysiska butiker när pandemin slog till. Jag kom liksom på hur enkelt det faktiskt är att shoppa online och att man faktiskt kan beställa hem allt. Håll utkik på sidan för rabattkoder
I förra veckan gjorde jag en beställning hos en favoritsida, nämligen Hunkemöller. Jag har länge älskat att handla hos dem och jag har faktiskt än idag kvar favorit bh:ar som är 5-6 år gamla. Kavlitén är fantastisk och lika så passformen. Men hur kan man egentligen beställa hem bh:ar online? Jag får ofta mycket frågor om jag har något knep för att enkelt hitta rätt Bh-storlek online. Det är svårt, men Hunkemöller gör det enkelt.

Bh storleksguide online

Du är inte ensam om att din BH sitter för tight, för löst, eller har kupor som vikter sig. Tro mig! 7 av 10 Bh:ar är i fel storlek och jag har innan jag hittade denna guide köpt så mycket fel. Det är tröttsamt. Men Hunkemöller har skapat en guide i tre enkla sig för att just DU ska hitta den rätta storleken för dig. Ta del av Bh storleksguide här.

Om du fortsatt skulle vara osäker på din storlek, eller om du tror att du är mellan nummer så kan du alltid gå till en Hunkemöller butik. Här erbjuds du en gratis BH-provning av deras fantastiska underklädesexperter. Det bästa med Hunkemöllers bh-provningar är att du kan testa våra olika BH-modeller och upptäcka vilka former som passar dig bäst.

Fina nattkläder

Hunkemöller har ju så otroligt mycket mer i deras sortiment än BH:ar och trosor. Har kan du hitta sköna loungekläder för alla mysiga hemmadagar. Dem har även ett stort sortiment av kimonos, strumpbyxor, sportkläder och mycket annat. Men förutom bh:ar så har jag en favoritavdelning hos dem och det är deras nattkläder. Hos Hunkemöller kan du hitta så fina, romantiska, men även sexiga nattlinnen i olika längder och utföranden. Jag älskar ju spets, volanger och satin. Hos dem finns det mängder av just detta. Jag har så mycket nattkläder från dem som jag älskar.

Gå in på Hunkemöller och kika vetja. Snart är det ju jul, så passa på att inhandla klapparna redan nu. Det finns ju inget bättre än att vara tidig med årets klappar.

Lite påfyllning till mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *