Nytt till lägenheten

Nu måste jag få visa er, som jag har lovat det nya i lägenheten. Som jag sagt till er så har vi gjort om HELA Leonards rum. Han har fått en ny säng, ett nytt skåp, nya förvaringsmöbler och mycket annat. I mitt och Livias sovrum har vi köpt en ny säng och den gjorde sig så bra med spegeln 🙂 Jag älskar verkligen vårt hem nu. Det har tagit tid att hitta ”rätt möbler” tycker jag. Vi har ändrat om det mesta och nu känns det så bra. Som jag sagt tidigare så kikar vi litegrann på ett nytt boende, men än så länge har vi inte riktigt kommit överens om vart vi kan tänka oss. Vi har verkligen inte bråttom iväg men vi håller ögonen öppna 🙂 Mitt krav på vårt nya boende är kakelugn(ar), badkar, stuckatur och takrosett, dem sistnämnda kan man ju sätta in i efterhand. Svårare blir det ju med en kakelugn hehe.

Så här ser de två ”nya” rummen ut. Leonards rum är nästintill helt inrett med Jollyroom.

 Sängen är klart accepterad av lillälsklingen Spegeln har jag fyndat på auktion

Också godkänd av den håriga älsklingen <3 Nu till Leonards rum. Denna Gustavianska bänk har jag fyndat. Letat så länge. Blev så glad när den blev vår. Vi har samma serie i vardagsrummet och i köket. Dessa koffertar är så fina SÄNGEN då? Så fina svängda detaljer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *