Hösten har kommit till Halmstad

Hej hej på er!
Har haft en helt underbar helg med fin fina människor. Har blivit en hel del fikor (kanske för många) så det blir att ta i lite extra på gymmet nu i veckan 😉 Men fika är mysigt! Tack för det! Hösten har kommit mycket snabbt till Halmstad, det var rått, blåsigt och riktigt kallt. Vi hade dock rätt mycket soliga stunder idag faktiskt, och de tog vi vara på väl kan jag säga 🙂 Vi njöt och hade det trevligt hela tiden! Jag ska inte klaga på hösten alls faktiskt, älskar den årstiden och allt var den har att erbjuda! 
Bladen börjar ramla av och det ”luktar” höst. Stövlarna användes flitigt vill jag lova 🙂
Carro är en go tjej hon! Tack till dig tjejen! 


Syster och jag på Halmstads gator! –  Lördag!


Bortglömda skor…. borde användas mer, för gud så sköna 🙂 
Nu ska jag packa upp efter helgen avnjuta lite av skogens guld och bara ha söndagsmys med mig själv. 
Ta hand om er! Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *