Ville mest bara säga hej

Hej på er alla som är vakna!
Tänkte bara berätta att jag mår fint! just nu är jag hos famljen i Arvika och har det skönt, men redan i morgon drar jag mig mot kusten igen. Har mycket spännande att se fram emot! Och om det går som jag vill är jag nog snart en överlycklig tjej! Men nog om det, berättar när jag vet hur det ligger till! I helgen är jag helt säker på att vi kommer ha görsköjj (på ren värmländska, härma om ni kan, hihi). Helgen därefter kommer jag göra ”mycket för första gången” har redan listat ner en massa, jag är riktigt nervös, men gud så kul det samtidigt kommer bli. Men lite farligt känner jag att det är.. Jag ser verkligen fram emot detta! Den helgem kan ju inte bli annat än underbar då vi lyxat till det riktigt rejält, men man måste unna sig saker i livet. Det är ett bra måtto tycker jag! Men ni får sova så gott så uppdaterar jag igen när jag har något jag känner att jag vill dela med mig av!
Pussar och kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *