Hösten har kommit till värmland

Hej på dig!
Har varit i värmland nu ett par dagar och umngåtts med familjen. Allt är så vackert här nu, härliga färger och härlig luft. Jag är en riktig höstmänniska. Älskar stora halsdukar och mössor. Dock gillar jag inte den extrema kylen som kommer när vintern är framme. Kan det inte få vara höst en månad till?  Igår var jag i Karlstad och det sken solen som aldrig förr. Vi shoppade lite, lunchade och bara njöt av höstvärmen. Senare på kvällen firade vi kära mamma som fyllde år. Idag har jag, syster och mamma haft en heldag för oss själva, varit lite på stan, lunchat och hälsa på mormor. Om ett litet tag lämnar syrran oss för Gävle och senare ikväll ska jag och mamma på bio. Jag måste passa på att umngås med familjen en del då man inte träffar dem så ofta. Nu blir det en härlig promenad! Vi hörs, puss!


Detta fick jag med mig hem från Karlstad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *