Hotell Kung Carls finaste hotellrum

Hej hjärtan!
Leonard är Ledig ifrån förskolan för att få spendera lite tid med mig. Han blir så stor snabbt så jag trycker ibland på pausknappen för att bara njuta av hans närhet. I morse åkte vi till hotell Kung Carl som jag bokat ett rum på. Vi kom som sagt tidigt så vi har haft en heldag här på hotellet och myst i massor. Just detta rum (som det finns ett av) ÄLSKAR JAG. Det är Hotell Kung Carls finaste hotellrum. Jag älskar ju detta hotell, men det är jag säker på att ni redan vet. Det finns inget hotell som är finare än detta och just därför är vi här så ofta 🙂 Inredningen är sådär anrikt, gammal och antikt. Men samtidigt får man känslan av att det är ”nytt” när man är inne. Allt är så fräsht.

Idag har vi busat, ätit massa gott, badat, strosat på stan och haft det så underbart. Leonard fick köpa några egenvalda julkulor på H&M home och till middag valde han hamburgare. Framåt eftermiddagen kom mamam Livia och sedan dess har vi myst i massor. Leonard älskar ju att bada så det har vi gjort LÄNGE här på rummet. Älskade barn vad mamma älskar dig <3

Jag ser fram emot en tisdag på Hotell Kung Carl 🙂
Här kommer några bilder från vår dag.
Hotell Kung Carls finaste hotellrumHär checkade vi in i morse. Detta unika deluxe rum är det finaste jag skådat.

Hotell Kung Carls finaste hotellrum Min myspojke 🙂

Hotell Kung Carls finaste hotellrum <3 <3 <3  Lite fruktstund med iPad medan mamma har jobbat lite När Livia kom blev det max efter en sväng på stan  Sedan badade vi alla länge Jag hade köpt med mig badbomber och dte blev en hit Mys stund i sängen efter bad. Nu sover lillen och jag och Livia ska se ikapp Robinson. Det ser jag fram emot. Kikar ni? Hej Tove!! Finns ingen annan värdig vinnare i mina ögon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *