Under Your Skin – ge bort en grön julklapp

Under Your Skin – ge bort en grön julklapp

Inlägget är i ett samarbete med Under Your Skin

Hej vänner! I detta inlägg tänkte jag passa på att tipsa er om fantastiska julklappar som passar de allra flesta. Om det är något jag tänker extra på i år när jag köper julklappar är att jag vill minimera mina avtryck på miljön så mycket jag bara kan. Vi har minskat julklapparna inom vår familj och vi alla försöker satsa på att inhandla sådant som faktiskt behövs. Exempel på såna klappar är bland annat hudvård, hårvård och kroppsvård <3

Ekologisk Hudvård – en fin julklapp som uppskattas

Julen är en tid för att sprida glädje och kärlek, och vad kunde vara en mer omtänksam julklapp än ett kit med ekologisk hudvård från fantastiska Under Your Skin? Att ge bort produkter som är skonsamma mot både huden och miljön är ett sätt att visa omtanke om våra nära och kära.
Just nu kan jag erbjuda er 25% på ALLT hos Under Your Skin med koden Emmaj25. Handla hos Under Your skin här <– klick – Detta är ett Black Week erbjudande!

Under Your Skin - ge bort en grön julklapp

Jag kan varmt rekommendera hela hudvårdsserien från Under Your Skin. Dessa är boostade med naturliga ingredienser som tar hand om din hud på ett snällt, men mycket effektivt sätt. Jag har skrivit mycket om deras hudvård tidigare. Men jag vill återigen påminna om hur bra och otroligt dryga dessa produkter är. I sortimentet hittar du ansiktsserum, ansiktskräm, ansiktsolja. Ge bort denna trio i ett fantastiskt kit som du hittar här (klick) Givetvis på 25% NU, med min kod.

Under Your Skin - ge bort en grön julklapp

Ge bort hårvård i julklapp

Oftast är man dålig på att unna sig fina och snälla produkter till håret. Därför är ett hårvårdskit den perfekta gåvan till de allra flesta i julklapp. Jag kan varmt tipsa om Under Your Skin ”Detox kit pro” (klick) I detta fantastiska kit ingår ett milt rengörande schampo för alla hårtyper, ett stärkande och återfuktande balsam, en närings-boostande inpackning och en hårolja som kan användas på både torrt och vått hår. Just detta kit är min absoluta favorit och dessa samtliga produkter används varje gång jag tvättar håret. Dryga, milda, näringsrika och rena produkter som är ljuvliga. Ett superfint julklappstips.

Under Your Skin - ge bort en grön julklapp
Att ge bort ekologisk hud och hårvård är mer än bara en fin gåva. Det är en gest av kärlek, omtanke och hållbarhet. När du väljer naturliga hud och hårvårds produkter visar du inte bara att du bryr dig om mottagarens välbefinnande, utan också om vår värld och vår miljö. Så låt årets julklapp vara så naturlig som det bara går 🙂

Under Your Skin har så mycket mer än bara dessa produkter jag nämt ovan. I sortimentet hittar du även rumsdofter, handkärm, kroppsvård, deodorant och en hel del annat. Spana in 🙂
Tillsist vill jag säga att jag varmt rekommendera varumärket Under Your Skin – ge bort en grön julklapp. 

Läs mer: Under Your skin recension

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *