Switch Nails rabattkod

Switch Nails rabattkod

Inlägget innehåller reklam 

Fräscha naglar är A och O för att helhetslooken ska så elegant, välvårdad och sofistikerad ut. Enligt mig så spelar det ingen roll hur finklädd du än är om du har skavt nagellack, en utvuxen nagelförlägningen eller smuts under naglarna. Det nedgraderar hela intrycket av ens look. Jag brukar vara väldigt noga med mina naglar, men om jag ska vara helt ärlig med er så är tiden nu knapp. Med snart två barn så hinner jag varken gå iväg på salong (vilket jag annars ÄLSKAR) eller göra en fin manikyr hemma. Det tar helt enkelt för lång tid för mig… I detta inlägg ska jag presentera ett rätt nytt varumärke som gjort det möjligt för även stressade mammor att ha eleganta naglar som du snabbt och enkelt fixar själv.

Switch Nails rabattkod

Men innan vi går vidare så vill jag passa på att dela med mig av min unika rabattkod som ger er 15% på hela sortimentet hos Switch Nails (press on naglar). Köp dina naglar hos Switch Nails här <– klick
Ange kod: EMMAJ15

Lösnaglar ” press on ”

Lösningen till fina salongsnaglar hemma som du själv ordnar på nolltid är Switch nails. Jag har hört att det pratats mycket om detta märke och jag har länge velat testa. Många av mina vänner som använder dessa naglar är så imponerade av  kvalitén och hållbarheten.

Switch nails är lösnaglar i en enkel form, så kallade ”press-on naglar” som man själv fäster med små färdiga limbitar. Här slipper man allt från kladdigt lim på tub som ska härda i evigheter. När jag testat på naglarna längre än några gånger så ska jag ge er ett utförligt omdöme. Men kortfattat, jag älskar dem! Jag kommer att beställa om och om igen. Tack snälla Switch nails för att ni skapat naglar för oss som har ont om tid

Switch Nails rabattkodLäs mer: sleepytroll babyrocker omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *