Bloggflöde

Hur man spenderar sina dagar i Arvika.

Hej <3
Dagarna i Arvika innehåller verkligen bara mysiga frukostar, middagar, promenader och en massa mys. Exakt det jag verkligen behöver just nu. Idag har jag och L varit på stan och fikat med mamma och hennes bästa tjejkompis Marina. Dem har varit vänner i över 50 år, helt galet. Lika bra vänner då som nu. Det är ju så fint. Efter dagens fika så åkte vi till min favoritkyrka här i Arvika. Där är jag döpt, men tyvärr inte konfirmerad. Kanske är det i denna kyrka jag ska gifta mig i längre fram i livet 🙂 Vem vet! Nu ska vi laga tacos här hemma, sen ska vi hoppa på det sena tåget hem till Stockholm. Känns sådär om jag ska vara helt ärlig…
Vi hörs senare.
Ta hand om er <3

Världens finaste mamma. Hon gör verkligen allt för oss.

jag älskar denna kyrka

Detta kan nog vara det mysigaste som finns. Att titta i mammas gamla foto-album från 70-talet.

alltså. Hon här är så otroligt modig…. Trots att jag levt med denna fågel i hela mitt liv hade jag aldrig vågat ha honom så nära.

Dessa två. Min lillasyster och mitt hjärta <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *