Bloggflöde

Att ta körkort

Detta är ett blogginlägg i samarbete tillsammans med Trafiko

Hej på er!
I detta inlägg ska vi prata om körkort.. Att ta körkort är inte det enklaste. Jag har försökt, men sen tog jag en paus och det vet ni ju om. Andra saker kom helt enkelt emellan. När man bor i Stockholm finns behovet av att ha egen bil och körkort ytterst sällan. Bor man däremot ute på vishan hade jag haft körkort samma dag jag hade fyllt 18.  Jag kan köra bil och jag kan även teorin. Givetvis skulle jag INTE klara uppkörningen eller teoriprovet i dagens läge utan jag behöver mer övning. Det känns dock väldigt tryggt att jag får övningsköra lagligt eftersom jag gått handledarkursen och riskettan.

Jag vill ha ett körkort och jag kommer såklart satsa på att få ett. Körkort betyder en sådan frihet och spontanitet. Håller ni inte med mig? Trafiko hjälper dig att ta körkortet snabbare och enklare. Dem håller handledarkurser med lärare runt om i hela landet. Man kan enkelt och sidigt boka kurserna direkt i mobilen. Ni vet väl att man måste ha ett handledartillstånd för att få köra med exempelvis sina föräldrar hemma? För att ansöka om detta tillstånd måste både personen som ska ta körkort och handledaren gå en handledarkurs, en så kallad introduktionsutbildning.

Går ni i tankar på att ta körkort så kan jag varmt rekommendera en Trafiko för att få kännedom om fordonet och all teori innan man börjar på körskola. Det blir sååå mycket billigare och du kommer känna dig så mycket tryggare bakom ratten när det väl är dags att börja övningsköra. Trafiko och deras digitala plattform erbjuder en lista på alla körmoment du ska tänka på innan du bokar din uppkörning. När du gått någon av deras digitala kurser får du tillgång till hela plattformen gratis. Så bra! Spana in Trafiko vetja 🙂 Det kommer hjälpa er så mycket på vägen till körkortet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *