Bloggflöde

Hur tänker ni kring jul och Corona?

Än så länge vet vi ju inte hur julen kommer att se ut. Får vi lov att träffa våra familjer, umgås med människor utanför vårt hushåll och fira jul med släkten som man inte bor med? Julen i år är minst sagt annourlunda. Jag var en av dem som trodde att Corona skulle blåsa upp och sen försvinna. Men little did I know… Jag tror nästan att vi för alltid kommer att få leva med Corona, med tanke på hur viruset muteras.. Aja, jag ska inte spekulera för jag vet för lite om allt detta. Men jag tänker väldigt mycket på hur julen ska bli. Jag kommer i alla fall följa ALLT som rekomenderas hur tråkigt det än kanske blir.

Jag saknar att klä upp mig, göra mig fin för tillställningar, fester, events eller bara att gå till kontoret. Idag letar jag tillfällen där jag får använda klackar, läppstift och fina örhängen. Vilken vardag vi fått? Jag har aldrig ägt så mycket loungekläder, mjukisset och tofflor som jag gär nu…
Hur känner ni med allt detta? Har ni tillfällen där ni klär upp er ändå?

Nu ska jag jobba på hela dagen lång. Det är mycket som jag ska hinna med i dag.
Ha en fantastisk onsdag kära ni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *