Huset i Caponga

Livet på en pinne, eller vad är det man säger? De senaste dagarna har jag verkligen försökt att stanna upp och ta tillvara på varenda litet ögonblick. Jag älskar att vara här. Som jag har skrivit innan så har vi lånat ett hus i den lilla staden Caponga söder om Fortaleza. Jag hade helst velat stanna här ett par dagar till då denna plats är definitionen av paradis. Huset är så stort och gården likaså. Leonard älskar att bada i poolen i sin nya stol och det är så häftigt att se honom i den. Han har blivit så stor.

I gårkväll lämnade vi huset och är åter tillbaka i Fortaleza. Verkligen inte så pjåkigt det heller. Speciellt inte med tanke på hur vi bor. Så bekvämt här, speciellt om man åker med barn. Att resa med småbarn kräver en viss standard så är det bara. I framtiden kommer jag aldrig att tumma på standarden när vi väljer hotell, för i slutändan vinner vi alla på att välja ett mer komfortabelt hotell.

Hur mår ni? Jag hörde att det har varit 13 grader och spöregn hemma i Stockholm. Hoppas sommaren kommer tillbaka. Känns inte så roligt att komma hem till höst i juli. Dock ska vi inte åka hem än. Vi har mer än en vecka kvar här och det känns underbart <3

Det lilla centrumet i Caponga

En gatukatt tar skydd från solen inne i en klädbutik

Vi köpte ännu en badstol till Leonard

.. Han älskar den. Här badar vi i husets pool

Kvällarna här <3

Intill huset finns utekök på gården

och denna vackra plats
Gårdagens morgonpromenad till stranden

önskar jag kunde ta hand om och rädda dessa hundar

Barracas intill stranden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *