Bloggflöde

I en vårkappa jag älskar

Hej finaste ni!
Idag så springer jag mellan jobb och flyttlådorna. Jag jobbar effektivt i någon timma, sen pausar jag med att packa och sedan åter till jobb. Det är lite så dagen har sett ut för mig. Vi flyttar ju inte förrens om tre veckor, men det är mycket som ska hinnas med. Ni anar inte hur mycket saker vi har här hemma. Jag har hållt på att rensa i snart två veckors tid och nu äntligen har det börjat ge resultat. I och med graviditeten måste jag även vila om vartannat så allt tar ju så mycket längre tid än vad man kan räkna med. Även ryggen har börjat smärta något enormt så stackars älskling får ju ta större ansvar om flytten och all tung packning. Nåväl..

I helgen hoppas jag på finr väder, promenader och kanske fika. Som det ser ut ljust nu kommer solen komma över oss i morgon och det längtar jag efter. På söndag blir det förmodligen lite myshäng med två vänner som jag saknar.

Nu ska jag fortsätta med allt jag står mitt uppe i här hemma haha.
Ha nu en underbar dag kära ni.

Denna favoritkappa jag bär här nedan kommer från Na-Kd. Älskar den.
Koden EMMAJENNIE20 ger er 20% rabatt på allt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *