Bloggflöde

Gender reveal ballong

– Gender reveal ballong –

Inlägget innehåller reklamlänkar

Det är mycket gravidsnack här i bloggen nu, men ni verkar ju gilla det. Jag blir faktiskt lite nyfiken på ER, hur många gravida läsare kan jag ha egentligen. Skulle vara kul att veta. I detta inlägg ska vi prata om Gender Reveal och allt vad denna lilla tillställning innebär. Jag har sedan igår googlat mig till ” gender reveal ballong ” eftersom det är något vi behöver inför vår lilla reveal. Hur som helst så tänkte jag förklara vad gender reveal är.

Vad är Gender reveal?

En Gender Reveal är som en babyshower fast mindre. Där under denna tillställning som man får reda på bebisens kön. Dem flesta väljer att ha en gender reveal ballong eller en konfetti-kanon. Vissa väljer att ha en gender reveal tårta eller en Piñata. Det är helt upp till föräldrarna eller föräldern.  Det är helt galet vad en så kallad gender reveal  har blivit populärt i Sverige de senaste åren. Ju mer man kan fira desto roligare är det ju 😀

Gender reveal ballong 

Det är inte det lättaste att få tag på en passande Gender reveal ballong. Oftast kostar dem skjortan och det är ju onödigt att betala mer än vad man borde. Jag har därför hittat billigare alternativ till er.

Gender reveal ballong partykungen <– Shoppa här

På partkungen kan du köpa billiga Gender reveal ballonger. Med pris från 49 kr kan du klicka hem en ballong med konfetti. Kruxet då är ju att du som beställare inte vet könet. Så det man kan göra då är ju att köpa en med “rosa” konfetti och en med “blå” konfetti. När du fått ballongerna rekomenderar jag dig att gå till en butik som kan fylla på med helium. Då lämnar du lappen där barnmorskan avslöjat könet på bebis och då får ju bara kassörskan som fyller på med helium reda på vad för kön du väntar.

Gender reveal ballong Partytajm <– Shoppa här

Även på Partytajm kan du köpa fina och kreativa gender reveal ballonger. Även här är priset väldigt lågt i jämförelse med butikspriser. Här kan du göra på samma sätt som jag nämde innan. Alltså att klicka hem två stycken av vardera färginnehåll och sedan gå till en butik där du kan fylla balongen med helium.

Gender reveal ballong med helium <– Shoppa helium här

Ett tredje alternativ kan vara att du beställer hem en tub med helium. Sedan kan någon du känner (eller farför inte grannen hehe) fylla den ena ballongen med helium. Personen får då ta del av lappen barnmorskan skrivit och fylla den ena ballongen utefter vad lappen säger.

Gender reveal ballong Gender reveal ballong – Man kan ju fylla vilken ballong som helst 🙂

Gender reveal dekorationer <– Shoppa här

Det är inte bara Gender Reveal ballonger som behövs för denna fest. Serpentiner, rökmaskiner, papptallrikar, servetter, doftljus och annan dekoration kan ju vara trevlig 😀 Via länken ovan kommer ni till alla fina dekorationer som jag kan rekomendera er.

så fina dekorationer jag köpte hem från Partykungen

Undrar vad som gömmer sig där inne. Flicka eller pojke? Vad tror ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *