Ibland kan det vara svårt

Hej godingar!
Jag startade dagen med att beta av mailen, betala ut lön till mig själv samt förbereda lite samarbeten. Jag är en mycket kreativ själ och har alltid varit. Men ibland kan det vara svårt att hitta idéer på content, både till bloggen och till min Instagram. Bloggen är mer som en dagbok som jag skriver för mig själv. Här är jag väldigt personlig, men sällan privat. Jag delar med mig både av mina ups and downs. Instagram är en plattform där jag inte skriver särskilt mycket. Det ska ge snabba intryck. Bloggen har aldrig någonsin känts som en börda för mig. Tvärt om. Att blogga ger mig så mycket och jag tycker helt ärligt att det är superroligt. Jag känner heller ingen press på att leverera här… Men på Instagram blir det något helt annat, givetvis är Instagram superroligt och ett stort intresse för mig. Men jag känner som sagt lite press vissa dagar på att ge ett inspirerande innehåll. Trots att jag må vara en kreativ person så kan det dala ibland och jag tror absolut att det har med graviditeten att göra!

Nåväl. En dag i taget och ibland bara ett andetag i taget. Jag sover så illa, eller egentligen skulle jag vilja säga att jag inte sover alls om nätterna. Mina napar blir heliga och ett måste. Idag blir det hemmajobb hela dagen. I morgon ska jag till mödravårdscentralen för att kika till bebis, det ser jag fram emot! Då ska jag även försöka planera in en lunch med min donna. Älskar våra kärleksluncher på stan. Det ger så mycket tycker jag.

Från en mycket mysig lunch med min pingla <3

Läs mer: Sleepytroll babyrocker omdöme 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *