iDeal of Sweden Rabattkod airpods

!! Samarbete / adlinks !!

Äntligen har iDeal of Sweden släppt sina nyheter. Som jag längtat! Jag har verkligen sett fram emot deras Airpod cases då dem matchar skalen jag redan har. iDeal of Sweden är experter på att ta fram produkter tills en telefon som matchar med varandra. Jag älskar det! Min telefon är alltid framme och känslan av att mitt airpodcase, laddare, powerbank och ringmount matchar är så otroligt satisfying.
Givetvis har jag en rabattkod till er  och denna kod ger er hela 15% rabatt på allt. Klicka på länken nedan så koden aktiveras.
Emmajennie15 är koden

iDeal of Sweden Rabattkod airpods <— klick

Här nedan ska jag dela mina absoluta favoriter från ideal of sweden. Ni vet väl att ni kan hitta fler produkter än telefonskal hos ideal of sweden? Hos dem hittar ni bland annat:

  • Laddare / powerbanks / sladdar
  • Skyddsglas till skärmen
  • Datorfodral / väskor / mobilväskor
  • Iphone Airpods
  • vattenflaskor
  • smycken / nyckelringar / armband

 

Denna väska är sådant bra kap. Perfekt när man ska ut och bara behöver sina kort, telefon och kanske ett läppglans. Den har räddat så många kvällar.

Alltså.. Hur fint?? Bra jobbat iDeal of Sweden.

Mitt absoluta favoritmönster och givetis måste man ju matcha sin telefon med vattenflaskan hehe. Det här vänner, det är framtiden. Återanvändningsbara flaskor <3 Jag har gjort mig av med nästintill alla engångsförpackningar och onödig plast här hemma. På sikt vill jag slopa det helt. Jag jobbar på det. Hur som helst så har jag införskaffat mig två helt underbara återanvändningsbara dryckesflaskor. Dessa matchar mina två favoritskal ifrån iDeal of Sweden. Jag är så nöjd. Tack tack tack

Med dessa flaskor minskar jag min plastkonsumtion samtidigt som jag håller mina kalla drycker kalla i 24 h och varma drycker varma i 12 h???Se till att skaffa en du också. Make an impression on others – Not the environment.
Vilket print är er favorit? Marmor tycker i alla fall jag är superfint fortfarande hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.