Fotcompaniet / Medicinsk Fotvård

Igår var jag inbjuden till en fantastisk morgon och förmiddag hos bästa Fotcompaniet / Medicinsk Fotvård som ligger på Döbelnsgatan 95 i Vasastaden. Eventet var tillsammans med min gamla arbetsplats, Mildh Press <3 Det bjöds på frukost och en massa härligt snack. Jag skämdes lite när det var min tur att få i ordning fötterna. Småbarnsmamman har inte direkt prioriterat sina fossingar om man säger så. Avskalat gammalt nagellack och torra fötter fick Annica på Fotcompaniet möta. Men hon fick mig att känna mig bekväm direkt. Behandlingen var fantastisk. Det kändes som att jag gick på moln efteråt. Tusen tack för en härlig morgon!

Efter behandlingen tog jag mig en rejäl promenad i solen. Det var iskallt, men väldigt skönt ändå. Jag gick till Åhléns för att shoppa lite, sedan traskade jag vidare. Jag unnade mig lite fint till hemmet och en gokaffe på vägen. Sedan mötte jag Livia på hennes jobb och vi tog en taxi tillsammans hem 🙂 Mysig dag! Leonard var hemma med mormor.

Annica på FotcompanietSå härligt att bli ompysslad.

Dessa produkter fick följa med mig hem Mysig promenad i vasastan

När vi kom hem möttes vi av en glad bebis

På eftermiddagen gick vi till barn-secondhand-butiken i närheten av oss. Dem har så mycket fint. Tydligen lämnar en del barnvagnen så här utanför fönstret (detta är vår vagn, jag fotade när Livia var inne och shoppade). Jag skulle ALDRIG i mitt liv lämna honom så här för att gå in. Det spelar ingen roll att jag kan kika ut genom fönstret för en eventuell kidnappning kan gå på en sekund. Hade en omröstning på min Instagram där jag frågade om jag överdrev min rädsla. Frågan löd ”skulle ni lämna vagnen utanför, för att gå in och shoppa” ca 3000 människor har hittills svarat och 98% har svarat NEJ. Jag tror inte att jag överdriver min rädsla…  När vi kom hem blev det en massa lek. Vi hamnar alltid i vardagsrummet, TROTS att Leonard har ett eget rum hehe.

En reaktion på ”Fotcompaniet / Medicinsk Fotvård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.