Bloggflöde

Incheckade på Hotell Birger Jarl

Hej underbara läsare 🙂
Igårpackade jag och älskling en varsinn väska och tog en taxi till bästa Hotell Birger Jarl. Jag hade tidigare bokat in oss i sviten för två romantiska nätter. Jag älskar detta hotell och kände att jag ville fira in der nya året med henne här. Hur som helst så fick vi ett så varmt mottagende och på rummet stod det ett fat med en massa mumsig frukt på. Vi spenderade gårdagen med en lånpromenad, serier och en massa god mat i sängen. Vi beställde mat från Phils Burger vilket är min favoritrestautang när det kommer till burgare. Idag har vi sovit ut, ätit frukost och promenerat igen. Helt galet att vi kommit fram till årets sista dag. Jag är så redo för ett nytt år.

Ikväll ska vi fira här på hotellet med mat, bubbel och mys. Kommer bli en väldigt lugn nyårsafton med en massa kärlek och gos.
Nu ska ni få se lite bilder från mitt favvo hotell som vi är inchecade på. Sugna på att ta in här?
Boka Hotell Birger Jarl här (klick).
Adressen till hotellet är Tulegatan 8

Sviten jag bokat är stor och rymlig med två badrum. Ett med dusch och ett med badkar.  Här ska vi bada sen Maaaaat <3 Kan nog vara det mysigaste. Film och middag i sängen och ansiktsmask såklart Mumsig frukost här på Hotell Birger Jarl  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *