Rabattkoder

Wolt rabattkod – Wolt promo code

wolt rabattkod – wolt promo code

Hej underbara ni.
I detta inlägg ska vi prata om Wolt och hur man enkelt kan beställa mat via dem ända till sin dörr, eller picknick parken eller till en vän. Man kan också såklart välja Wolt pickup.

 Nu ska jag berätta om mitt samarbete jag har tillsammans med Wolt. Det gynnar inte bara mig utan er också. Bra va? Jag kämpar hela tiden för att ni ska få bra deals och rabattkoder via mig. Jag älskar mat och att få mat levererad hem är guld <3 Vem gör inte det i och för sig? 🙂

Wolt rabattkod – Wolt Promo code 75 kr

koden “EMMAJENNIE75” ger er 75 kr att handla för via Wolt appen 😀

 

så ladda ner appen wolt och beställ ditt lördagsmys redan idag!

RABATTEN GÄLLER FÖR ALLTID <3

Vad är WOLT?
Wolt levererar den godaste maten till din dörr.
Är du sugen på den där halloumin ett par kvarter bort? Nyfiken på att veta var stans bästa tacos serveras? Eller vill du bara äta grym sushi till lunch? Genom Wolt hittar användarna ett stort urval av restauranger.
Läs mer om Wolt och ladda ner appen här (klick) 

Igår beställde vi mat via en sjukt populär restaurang i närheten (man kan hämta maten själv också, men vi beställde hem). Vi tog en varsin cheeseburgare med extra ost. Vi båda älskar ost!!
Maten kom hem till oss på bara 13 min. SJUKT snabbt. Jag blir ju sådär PANGHUNGRIG och då är Wolt perfekt.

Wolt kan ju verkligen vara det bästa när man inte orkar laga mat, eller när man bara vill lyxa till det i vardagen.
Jag och min älskade sambo har tagit detta med Wolt till en ny nivå. Vi har liksom beställt därifrån varje dag hela veckan, hehe. Men lever man ett hektiskt liv så vill man ju att någon annan fixar maten åt en hehe.

wolt rabattkod - wolt promo code wolt rabattkod - wolt promocodehos Wolt kan man verkligen beställa allt. De, har olika utbud för olika locations. Men sushi, hamburgare, pasta och pizza är något du kan hitta på dem flesta platser. detta med att man kan beställa mat via wolt till parker och andra offentliga platser är ju bara så underbart. Speciellt denna tiden på året. Håller ni inte med mig? Bästa wolt. Tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *