Ingen bra start på dagen

Hej vänner!
Det är fredag och solen lyser, herregud vad härligt! Vi har så ljusa dagar nu och det ger mig så mycket energi. Idag är en bra dag och jag och Leonard hade en superlung och bra start på denna fredag. Annat var det igår. Torsdagsmorgonen var hemsk på alla sätt. Ingen blev bra. Jag försökte med allt, men Leonard ville inte lyssna på något och när jag precis fått på alla ytterkläder går han ur dem. Det liksom brast för mig. Det är en utmaning att som höggravid försöka få på en tvååring kläder, overall, skor och allt därtill. Jag blev arg och han blev ännu mer ledsen. Jag fick så dåligt samvete att efter jag lämnade honom på förskolan bröt jag ihop i en annan mammas armar. Han var ledsen när jag skulle gå och det gjorde så ont. Vi pussades och kramades och vi sa förlåt. Men det hjälpte inte. Jag hoppade därefter in i en taxi som tog mig till söder. Där hade jag ett spännande möte och en spännande upplevelse. Jag ska berätta ALLT om detta nästa vecka.

Framåt lunch åkte jag in till city där jag mötte upp delar av min familj. Vi åt lunch, shoppade lite leksaker till barnen och sedan njöt vi av solen. Innan vi skiljdes åt tog vi en mysig långfika på vetekatten. Älskar detta urgamla konditori <3 Det blev så bra tillslut ändå. Jag tog en taxi hem och hämtade lilleman. Som jag pussade på honom. Efter hämtning så lekte vi i parken i två timmar innan vi gick hem för myskväll.

   så här såg ja ut igår. Sköna och mjuka kläder som stretchar sig

lunchsällskap <3

här ser man rätt tydligt at jag vaggar fram likt en pingvin hehe

<3

pappa <3

så så så god fika

skyndade hem till min älskling

Överraskade lillen med en stoooor leksak och lyckan var total

läs mer: Mockberg rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *