Bloggflöde

Inget bra jobb utan bubbel

Hej på er!
Jag startade min så kallade “jobb-vecka” redan igår. Just nu är det så tufft att vara “egen” och inte ha någon garanti på något inom ens jobb. Det stressar mig, men jag försöker att fortfarande hålla fokus och göra det jag kan. Det är svårt att få tag på rött personer, få till samarbeten och hitta nya kunder. Jag hoppas verkligen att det lägger sig snart och att företagen kan satsa på marknadsföring igen. Hur är det för er i eran branch? Har ni fått behålla era jobb? Jag har förstått det som att det är riktigt tufft för många. Inte bara för mig…

Igår kom i alla fall min vän och kollega Jennie över till mig. Vi snackade strategier, framtid, lösningar och mycket annat. Givetvis över ett par glas bubbel. Något extra måset man ju unna sig om man jobbar en söndag. Håller ni inte med mig?Jag och Jennie är ett fint team. Vi är olika, men kompletterar varandra väldigt bra. Ni måste spana in hennes blogg vetja.

Nu ska jag jobba på ett par timmar till. Hoppas på resultat! Det är inte bara mitt jobb som blir lidande av Corona… Mitt superviktiga läkarbesök och undersöking blev inställt som jag har i morgon. Detta innebär att jag får lida ett tag till…

Ha en fin dag och en grym start på veckan. Ta hand om varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *