Instängd

Hej vänner!
Vädret idag.. Vad händer? Här är det storm och smatterregn, inte alls så som det skulle vara enligt alla vädergudar. Men men. Vår helg har varit så så deppig, eller jag känner det. Jag har enbart vandrat från sängen till badrummet, vardagsrummet och köket. Jag har gjort det allra minimala för att spara på de få krafter jag har.. På alla dessa gravidsymptom har jag blivit stormförkyld. Jag antar att det är Leonards baciller som nu jag fått. Jag hostar, snorar och känner mig så hängig. Livia har ju varit en hjälte-mamma som lekt så med Leonard dessa dagar. Igår på eftermiddagen kom solen fram och då hängde jag med till parken / skogen som ligger nära här, bara för att få lite luft. Det kändes så bra. Idag kommer jag dock INTE följa med ut på grund av stormen.

Fredagen här hemma var dock sypermysig. Då hade vi Leonards fina vän och hennes fantastiska mamma över. Barnen lekte, åt korv och myste i soffan. Vi mammor fick äta supergod indisk middag rätt så ostört faktiskt. Det var fantastiskt lyxigt. Jag uppskattar verkligen såna här småsaker nu när inget är speciellt roligt. Jag vill bara att bebis ska komma nu så att jag kan få bli mig själv. Jag saknar min energi, mitt go, min kropp, min ork och allt det där. Men snart så!

Hoppas ni har en mysig söndag 🙂

Dessa två godingar myste så mycket i fredags <3

Indiskt kan vara bland det bästa jag vet! Herregud vad gott det var

en väldigt gravid mamma som försöker vara engagerad

Leonard invigde sin helt nya sparkcykel och den nya hjälmen han fick tidigare i veckan

   Vår son är väldigt lik mamma Livia i mycket, men han älskar blommor precis lika mycket som sin mamma Jennie. När han inte är med mig så ska han ”plocka blommor till mamma Jennie” <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *