En lite annorlunda vecka

Hej kompisar!
Jag ska inte sticka under stolen med att det är lite lätt krävande att vara höggravid och hemma med en drygt tvååring själv. Att parera hemmet, mitt mående, hans vilja och mig själv har varit tufft. Han vill gärna leka på golvet vilket vi gjort i timmar, men det kanske inte är det mest optimala för mig just nu haha. Men vad gör man inte för sina barn.
Idag är det fredag och mamma Livia är hemma med lilleman idag. Jag ska passa på att jobba ikapp. Har en massa administrativt jobb som ligger på hög, något jag ska beta av NU när dem två är i parken. Hur som helst får jag tillbaka SÅ mycket kärlek av sonen. Han ser på mig när det är jobbigt och när magen gör extra ont. Då överöses jag med kramar och pussar på magen.

Lite senare under dagen planerar vi alla att åka iväg till Blomsterlandet för att köpa nya blommor. Jag tänker att Leonard får följa blomster till balkongen. Sedan han pratat om att han vill så något. Vi ska se om vi kan få tag på något miniväxthus. Det ska bli spännande. Han är en liten pyssel-gubbe vår son.

Tacksam för min familj. Jag ska inte klaga på vardagspusslet, för jag förstår inte helt vad det kan innebära för er hjältar som jobbar tex 7-16. Men ibland kan det vara jobbigt att få ihop saker trots att man inte lever med dessa typiska arbetstider.

Ha en underbar helg sedan när det är dags <3

Igår lekte vi med precis allt man kan tänka sig. Jag fick vara brandman otaliga gånger.

massa bus och mys

Hängde upp lite fint som jag lääääängtar efter att få använda. Allt kommer från Bubbleroom.

Framåt klockan 17 gick vi ut för att möta mamma Livia vid bussen 🙂

Sedan gick vi till affären för att handla lite gott och sedan via posten för att hämta paket. Tacksam för mina hjälpredor <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *