It’s so fluffy

Hej bästa ni!
Vi är precis hemkomna efter en HELDAG på Ikea. Jag tänkte att vi var så smarta när vi körde iväg tidigt i morse. Ingen annan än oss hänger väl på låset? Men jodå! Varuhuset var fullt och det var till och med svårt för oss att hitta parkering. Jag blev så otaggad direkt haha. Sedan hade jag inte räknat med en heldag, men Leonard hade så roligt, så jag kunde inte stressa igenom alla små visningshus. Fokus var att handla lakan, täcken, flitar och så till bebis. Men vi kom ju hem med allt man kan tänka sig… Hyllor, förvaring på hjul, doftljus, dukar och 100 saker därtill. vad kallar vi detta? Ikea-effekten? Givetvis blev det en sväng till restaurangen innan vi åkte hemåt. Jag är så nöjd med allt vi fick med oss hem och Lenard också.

Nu ska vi prata om hur lyxigt jag och Livia hade det häromdagen. Vi möttes upp på Karlaplan för en LÅNG lunch tillsammans. Älskar dessa stunder med henne, mitt i veckan såhär. Leonard var på föris så vi kunde få prata till punkt. Efter lunch blev det fika och lite stros på stan innan vi skiljdes åt. Hon skulle iväg på möte och jag skulle iväg på ett litet event tillsammans med fantastiska Idun Minerals. Som jag alltid har älskat detta varumärke. De har nyligen släppt nya nagellacks-färger och givetvis fick jag en behandling på plats. Färgerna var så fina och andades VÅR <3 Nu känns mina naglar så fräscha och fina. Tänk var lite naglar kan göra…

Ikväll blir det myskväll med familjen, vi ska kika på Melodifestivalen och äta massor av gott.
Ta hand om er, kram.

Älskar mina fluffiga öronmuffar. De värmer så utan att förstöra frisyren.
Jag avskyr nämligen mössor och kan inte bära dem. Jag har försökt.

Min kärlek Så så så fint. Var helt slut när jag hoppade in i taxin.  Här är de nya nyanserna för Idun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *