Säkra rengöringsmedel under graviditeten

Säkra rengöringsmedel under graviditeten

Inlägget är i ett betalt samarbete med Västerbottenssåpa

Under graviditeten är det viktigt att vara extra försiktig med vilka produkter du använder i ditt hem, inklusive rengöringsmedel. Många vanliga rengöringsprodukter innehåller kemikalier som kan vara skadliga för dig och din växande bebis. Men det finns säkra alternativ som du kan använda för att hålla ditt hem rent och fräscht utan att kompromissa med hälsan. I detta blogginlägg ska vi prata om säkra rengöringsmedel som du kan använda under din graviditet (och gärna annars såklart). Vi måste bli bättre att tänka på vår miljö och vad vi utsätter oss själva för.

Såpa är ett säkert rengöringsmedel för gravida

Satsa på rengöringsmedel med naturliga ingredienser. Detta är extra viktigt när du är gravid. Såpa är ett fantastisk alternativ för att effektivt få bort smuts i hemmet. Västerbottenssåpa har en mängd olika produkter i sitt sortiment som effektivt rengör ditt hem på ett snällt men mycket effektivt sätt.

När du är gravid är det bäst att vara på den säkra sidan och undvika starka kemikalier så mycket som möjligt. Genom att välja säkra och naturliga rengöringsalternativ kan du hålla ditt hem rent och säkert för dig och din bebis. Ta hand om dig själv och din växande familj genom att göra hälsosamma val när det gäller rengöring under graviditeten.

Med min kod emmaj20 får ni hela 20% på allt hos Västerbottenssåpa.
Handla dina ekologiska rengöringsmedel här <– klick

Att tänka på….

Många omoderna rengöringsprodukter innehåller starka kemikalier som ammoniak, blekmedel, och starka dofter. Dessa ämnen kan vara skadliga inte bara för dig utan också för din växande bebis. Exponering för dessa kemikalier har kopplats till en ökad risk för missfall, fosterskador och andra hälsoproblem. Så var försiktig. Om du är osäker på vilka rengöringsmedel som är säkra att använda under graviditeten, tveka inte att rådfråga din läkare eller barnmorska

Genom att välja säkra alternativ och minimera din exponering för skadliga kemikalier kan du njuta av en ren och hälsosam miljö under din graviditet.

Dessa två produkter nedan är mina ”go to” produkter när jag städar, givetvis hittar du dem hos Västerbottenssåpa 🙂 Så så nöjd. Ala deras produkter är så effektiva och lämnar hemmet skinande med en väldoftande känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *