Bloggflöde

Jag älskar shopping

– Detta inlägg är ett samarbete tillsammans med Campadre –

Jag älskar shopping, det är såklart inge nyhet för er. Men shopping som är mer hållbar och kvalitativ har blivit mitt senare intresse. Jag lägger hellre några extra tusenlappar på klassiska plagg som jag vet håller. Jag kikar efter bra material som kan slitas med åren. Märken jag älskar är Busnel, Veronica Virta, Sandro, Max Mara och många fler. På shoppinklubben Campadre hittar du många av kvalitativa märken till de bästa priserna.

Vad är Campandre? 
Campandre är en slags shoppingklubb. Ett nytt sätt att handla på. Campadre erbjuder nya fantastiska kampanjer varje dag. Men dte gäller att vara snabb. Fina märken säljs slut snabbt. Inköparna hos Campadre väljer produkter från exklusiva märken till priser som inte finns någon annan stans. Hos Campadre kan du shoppa allt från kläder, skor, smycken, inredning, hem, livsstil och resor. Man kan säga att Campadre har allt och lite till.
Det är givetvis gratis att bli medlem hos Campadre och du har aldrig några som helst köpkrav på dig 🙂

Campadres kampanjer varje morgon klockan sju och varhe dag får man en liten ping om dagens erbjudande. Oftast varar kampanjerna i några dagar så det gäller att skynda sig 🙂

Shoppa lyx smart hos Campadre. Upp till 80% rabatt på fina varumärken.

Vad shoppar du helst och vart? Är du en person som älskar att handla i fysiska butiker, eller är du som jag? Jag älskar nämligen att krypa upp i soffan med en kaffe och nätshoppa. Att kika i lugn och ro för att sedan lägga sin beställning med rabatt är något som lockar mer än att springa i fysiska butiker. Det finns inget som slår nätshoppingen, det är ju här fynden finns. Och hur lyxigt är det inte att man har tillgång till shopping dygnets alla timmar? Underbart tycker jag.
Se nu till att spana in Campadre för en massa fina kampanjer.

Denna fina kappa från Busnel köpte jag till ett kraftigt rabbaterat pris hos Campadre 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *