Bloggflöde

Årets första båtutflykt

Jag älskar att bo här på Lidingö <3 Jag och Livia har bokstavligt talat fem minuters promenad från vår dörr till båtbryggan. Här går båtarna till Nacka, Nybrokajen och till många andra ställen. Det är helt underbart och en fantastisk lyx. Innan vi tog båten köpte vi en varsin glass nere i det gulliga lilla fiket intill bryggan. Vi satte oss i solen och en kvart senare kom båten. Eftersom vi var så spontana och sugna på picknick åkte vi till Nybrokajen. Väl framme satte vi oss i Berzelii park och beställde mat via wolt. Hur underbart är det inte att Wolt levererar picknick? Det blev en varsin sallad med kyckling och en massa annat gott. Här satt vi tills solen försvann bakom husen. Bara hon och jag. Som jag älskar henne, min flickvän. MIN <3

så gulligt och lantligtDjurgården och Kaknästornet ligget mittemot oss  Somriga klänningar och bara ben Mitt underbara Stockholm Filten var givetvis med under armen hehe.

2 thoughts on “Årets första båtutflykt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *