Bloggflöde

Jag är varken gift eller skild – vad har egentligen hänt?

Hej på er!
Jag måste reda ut en hel del frågetecken här känner jag. Jag har fått så mycket meddelanden från er där ni undrar om vårt bröllop är uppskjutet på grund av Corona eller hur det ligger till… Kort och gott så ska jag inte gifta mig. Inte nu och inte med mitt ex.
Jag och min exflickvän Maria gick skilda vägar för drygt ett halvår sedan och jag lever idag med en annan tjej. Det är många som av någon konstig anledning missat detta (hmm) vilket är så märkligt.. Kanske ni läser bloggen sporadiskt? Hur som helst vill jag för sista gången reda ut detta. Jag ska inte gifta mig i juli som det var planerat. Jag valde att avsluta mitt och M’s förhållande och anledningen till det vill jag inte gå in på för det hör inte hit.  Vi har levt ifrån varandra seden december då vår relation också avslutades. Ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig. Men det är ju så livet ser ut. Det är mycket man kan styra över, men inte riktigt allt.
Jag är väldigt lycklig där jag är idag och har inte kunnat önska mig något annat.

Allt händer av en anledning och dem människorna som ska finnas i ditt liv kommer alltid att hitta en väg till dig. Är det meningen så kommer det att hända. Jag har alltid levt med denna tanke och det kommer jag alltid att göra. När saker och ting väl sker kan det vara svårt att förstå VARFÖR. Men med tiden kommer du att förstå och acceptera det.

Giftemål då? Kommer jag att gifta mig? JA, det hoppas jag. Jag hoppas verkligen det. Finns ingen annan jag vill dela mitt liv tillsammans med än min Livia. Jag älskar henne mest av allt och hon har varit en del av mig så länge. Jag kan inte tänka mig ett liv utan henne och jag hoppas så att det just är henne jag får kalla min fru, annars kan det vara. Hon är mim bästa vän och en person jag känner mig 100% trygg med. Jag kan verkligen se mig bli gammal med henne. Jag hoppas och önskar.

Min bebbe <3

 

One thought on “Jag är varken gift eller skild – vad har egentligen hänt?

  1. Hej har skrivit förut och skriver igen. Vad heter det övergivna slottet och hur kom ni in i den om den är övergiven?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *