Resor

Stockholm Vaxholm med båt

Vaxholm – Stockholms skärgårds huvudstad

Hej raringar!
Igår var det ju strålande väder så bra väder att jag och L ville ge oss ut på havet. Vi steg upp tidigt och traskade bort till Strömkajen där vi tog en av dem första båtarna ut till Vaxholm. Givetvis åkte vi med bästa Waxholmsbolaget. En enkelresa för en vuxen kostar strax under 100 kr. Ni kan läsa mer om Waxholmsbolaget priser och se tidtabeller här (klick).
Resan Strömkajen – Vaxholm tog drygt en timme och det är en lagom lång resa tycker jag 🙂 Vi som bor på Lidingö kan lätt ta båten direkt ifrån vår brygga, men det är ju extra mysigt att åka genom stan, förbi gröna lund och så vidare 🙂

Väl framme traskade vi runt och kikade på alla pärlor till hus. Ni som följer bloggen vet ju att jag älskar Vaxholm och att jag brukar vara här 1-2 gånger varje sommar. Det kallar jag tradition. När vi hittade till dem mysiga klipporna vid vattnet slog vi läger för en picknick och mys i solen. Det finns så många platser här på Vaxholm där man kan få vara ifred en stund och sådant uppskattar verkligen jag. Min söndag var i alla fall så bra och den bjöd på så mycket fina stunder, rosé i solen och en fantastiskt mysig båttur. Vill ni läsa mer om utflykter man kan göra i sommar? Om JA kolla då in detta inlägg; ” semestra i sverige 2020 ” där jag tipsar om massa äventyr.

Nu ska ni få se bilder ifrån min söndag med min kärlek 🙂
Stockholm – Vaxholm Brassen (som alltid fryser) och lilla jag. Observera hennes kind på den vänstra bilden. Jag är en pussgurka jag.

Hej hej Vaxholm
Mysiga och underbara Vaxholm  Min fina fina topp hittar du hos Chiquelle. Rabattkoden 15EMMAJENNIE ger er 15% rabatt på allt.
Beige från topp till tå – exakt så som jag älskar det  älskar dessa fina hus – små som stora 🙂Såklart hittade vi ett ödehusdessa små butiker är ju så söta Självklart blev det ett glas på Magasinet      Detta ställe kan jag varmt rekommendera. Magasinets räkmackor är såååå goda

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *