Jag boar och boar

Hej kompisar!
Ett starkt symptom på att graviditeten löper mot tredje trimestern är att jag börjar ”boa” här hemma. Det var på pricken samma sak när jag väntade Leonard. Livia höll på att bli GALEN på mig. Jag skulle ha allt från olika aktionshus,  loppisar och det shoppades vilt på Marketplace. Min kvällsaktivitet var att buda hem antikviteter på aktioner. Men jösses vad fint det blev här hemma när jag höll på hehe. Det enda var ju att jag köpte ”allt” men Livia fick ta konsekvenserna med att konka och sätta upp. Stackarn!
Nu har det blivit lite samma sak… Men jag försöker ordna upp oredan själv. Igår fixade jag i barnrummet i evigheter. Jag konkade, satte upp tavlor, rensade och sorterade. Jag var stolt när jag lämnade allt färdigt (för en gångs skull). Dock är jag så sugen på att ”boa” mer. Jag vill göra om. Jag vill måla om i det stora sovrummet och i barnrummet. Men en sak i taget har jag lärt mig.

Vi har fått hem så MYCKET NYTT till bebis och Leonard som jag ska visa er i ett annat inlägg. Men jag tänkte att ni ska få en senakpeak på vad jag fixat igår sålänge. När Leonard kom hem från föris ville han också ”hjälpa till” såklart <3

Till bebisen säger han. För litet för Leonard

 Han är så klok och så väl medveten om vad som komma skall.  Det var denna tavla som jah lyckades sätta upp helt själv. Jag var beredd på att dra fram slagborren eftersom det är en svår vägg (betong), men sedan tänkte jag efter. Måste det vara så krångligt? Nej, jag hittade såna små cement-spik hemma så då blev det ju genast enklare.

Livia trodde på riktigt att jag hade dragit fram cement-borren då vi hade pratat om detta kvällen innan…
När allt var i ordning passade jag på att spela in ett samarbete.   packa till bebis ”baksidan av barnrummet” hehehe
Möblerna ni sett kommer från Jollyroom barnrum

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *