Jag kan inte klä mig fint på somrarna

Jag avskyr mode och trender. Jag följer sällan det då jag föredrar att klä mig klassiskt. Jag handlar enbart klassiska plagg och satsar mycket hellre på kvalité än kvantitet. Jag vill skriva detta inlägg då jag fått så mycket frågor om vart jag handlar mina kläder, skor och accessoarer. Jag är så svag för designermärken som Chanel, Louis Vuitton och Gucci. Men jag är trots detta väldigt bra på att blanda lyx med budget. Jag brukar heller aldrig matcha loggor med andra ”konkurrerande” loggor om ni förstår vad jag menar. Har jag en mycket framträdande Chanel-väska matchar jag inte denna med mina Gucci Loafers.. Det tycker jag förstör den röda tråden i outfiten.

Mina favoritvarumärken är:
Busnel, Sandro, Max Mara, Stenströms, Veronica Virta med många flera. Älskar också att shoppa på Zara, Mango, H&M samt MYCKET vintage och second hand. Älskar arkivet på Nybrogatan. En mycket fin och välsorterad second hand. Tips!

Att klä sig stilrent på somrarna

Jag kan inte klä mig fint på somrarna. Så har det alltid varit. Eller åtminstone så känner jag mig inte fin. Om ännu värre blir det på solsemestrarna. Håret blir enbart stort, frissigt, blekt och helt oformbart, huden blir flottig av all SPF och jag blir lätt röd. Sedan går det INTE att klä sig propert när temperaturen närmar sig 30 grader. Jag vill helst täcka axlar och ha knälånga plagg, men i hettan står man inte ut med det och då blir det linnen med spagettiband, shorts och korta kjolar. Nej, jag har inga glory days på somrarna. Jag blir ju heller ALDRIG brun då jag avstår från att sola. Brun utan sol är min bästa vän, men i hettan svettas man ju snabbt bort den. Med detta sagt så vill jag bara säga att jag inte är så depp inför hösten ändå. Det är den säsong som jag tycker att det är enklast att klä sig. Jag ÄLSKAR att ha bara ben, en silkeskjol, stickad kofta och en fin väska. På hösten fungerar liksom det och jag känner mig så fin i en sådan look.

Är det någon som känner igen sig?

En reaktion på ”Jag kan inte klä mig fint på somrarna

  1. Ja tycker visst du kan klä dig 🙂 Men jag förstår vad du menar, för att kunna klä sig på sommaren behöver man investera i en garderob för sommaren. Det handlar mycket om material som andas, linne, bomull, ljusa färger skulle jag säga. Hemligheten för klä sig är ju att inte ha 1 minut att välja kläder.

    Billigt och dyrt, viktiga är hur materialet funkar på än. Liksom vissa material funkar inte för den som svettas, på sommaren är en bomulls bh skönare än en i något silkigt svettigare material.

    Bästa är ändå hålla sig i skuggan, röra sig tidig morgon, kväll när solen är svagare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *