Vilken toppendag

Vid lunch idag tog jag en taxi in till stan. Min supergulliga svärmor unnade mig lite egentid så hon var med Leonard i ett par timmar. Jag strosade på stan i någon timme innan jag spontant mötte upp min partner in crime, Jennie för en kaffe. Vi har ständigt en massa saker att prata om. Både jobb och privat. Jennie har alltid en massa goda råd och tips till mig. Uppskattar henne enormt. Vi satte oss på härliga Kung Carl och deras uteservering. Så otroligt ljuvligt att vara i stan nu. Det är lätt att få bord utan köer, det är luftigt på gatorna och tomt på vägarna. Det känns som att dem flesta fortfarande är iväg på semester. Skönt, speciellt när man har ärenden att uträtta i stan.

Nu är jag hemma en sväng för att göra mig i ordning för kvällen. Jag, Livia och Leonard ska till Karlaplan där vi ska möta en av mina äldsta vänner tillsammans med hennes flickvän. Vi ska äta middag och försöka ta ikapp allt vi missat om varandra. Amanda är en sådan fin vän, en riktig hjärtevän. En sådan vän man ringer om precis allt.  Det spelar ingen roll hur länge vi varit ifrån varandra för när vi ses är det som att vi aldrig varit ifrån varandra.

Nu ska ni få se lite bilder från mina timmar på stan.

Undrar hur många kaffe jag dricker i veckan…

Jennie<3

Finns inget hak jag älskar mer än detta

Denna bok köpte jag med mig hem. Jag älskar ju detta hotell och inte minst all historia som finns kring det. Så glad för den. Hittade boken i baren och frågade om jag fick köpa de och det fick jag <3 Min nya prydnadsbok med intressant läsning. Det kan ju inte bli bättre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *